علی آهون منش در گفتگو با مهر با اعلام این خبر اضافه کرد: بر اساس بررسی قیمتها و با توجه به گرم بندی مواد غذایی، دستمزد پخت غذا و خدمات مربوط به آن همچنین با توجه به مبلغی که توسط صندوق رفاه برای یارانه غذای دانشجویان پرداخت می شود میانگین قیمت تمام شده غذا معادل 3174 تومان و بهای ژتون غذای ظهر دانشجویان، با توجه به شرایط منطقه ای 1200 تومان 10 درصد بیشتر یا کمتر به اختیار آن دانشگاه پیشنهاد شد.
وی در این باره توضیح داد و گفت: پخت غذا در کشور شامل سه قسمت است که به علت افزایش قیمتها در سراسر کشور 250 درصد رشد را نشان می دهد. این سه قسمت شامل پخت غذا، یارانه صندوق رفاه و مواد مصرفی است که از سوی موسسات تامین می شود.
رئیس اتحادیه دانشگاههای غیردولتی در ادامه با بیان اینکه مرغ، گوشت، برنج و روغن از سوی موسسات تحویل سرآشپز داده می شود، اضافه کرد: سایر مواد برای طبخ غذا را خود سرآشپز تهیه می کند و مبلغ 1200 تومان میانگین قیمت برای پخت هر پرس غذا در کل کشور به دست آمده است.
آهون منش با یادآوری این موضوع که پیش از این توسط اتحادیه درخواست شده بود یارانه غذای غیردولتیها 2.5 برابر شود، اظهار داشت: یارانه هیچ تغییری نیافته، بنابراین برای پخت غذا در دانشگاههای غیردولتی گوشت برزیلی با قیمت هر کیلو 20 هزار تومان و برنج باسماتی هندی درجه یک با قیمت هر کیلو 3 هزار و 500 تومان مصرف می شود.
به گفته این مقام مسئول، با تاکید وزارت بهداشت، ظروف ناهار نباید پلاستیکی بلکه باید گیاهی باشد که قیمت این دسته از ظروف 120 تومان است، بنابراین قیمت تمام شده این غذا حدود 3 هزار و 800 تومان می شود و با توجه به یارانه صندوق رفاه همچنین کمک به دانشجویان مبلغ نهایی 1200 تومان پیشنهاد شد.
رئیس اتحادیه دانشگاههای غیردولتی درباره نوع غذاهایی که سرو می شود، اظهار داشت: در سراسر کشور اعلام شده که چلومرغ، چلو با دو سیخ کباب کوبیده، قرمه سبزی، خورشت بادمجان، خورشت فسنجان، خورشت قیمه، ماکارونی و عدس پلو برای دانشجویان سرو شود البته دانشگاهها امکان سرو غذاهای دیگر هم دارند و تنها یک نوع غذا به دانشجویان داده می شود.
آهون منش تاکید کرد که دانشجویان دانشگاههای غیردولتی میتوانند از وام تغذیه نیز استفاده کنند.